Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Емилия се включва в Турне 2010!

отпечатай новината

18.06.2010 13:00 | Видян 13454 пъти

Емилия се включва в Турне 2010!

От общо шестте издания на лятното турне на телевизия “Планета”, Емилия не взе участие само в “Planeta Derby Plus 2008″. Причината бе повече от основателна, на 11-ти май 2008 година се роди нейния прекрасен син Иван. Въпреки, голямото си желание за участие в музикалното торнадо, Емилия трябваше да се посвети на майчинството. На следващата година певицата с лиричен глас не пропусна да се включи в Националното турне “Планета Дерби 2009″.

Изпълнителката ще бъде неизменна част от звездите на телевизия “Планета”, които ще участват в новото издание на турнето. В момента Емилия се е отдала на подготовка на микса и своето шоу за представянето си на най-очакваното събитие на “Лято 2010″.

За хитовата певица 2010 година е много успешна в творческо отношение, защото издаде нов самостоятелен албум.  Повечето от песните в проекта “Така ми харесва” се наложиха като хитове в музикалните класации и по дискотеките.

Преди началото на турнето Емилия ще снима клип към песента “Пробвай ме”, която бе посочена от феновете й във Facebook, съобщиха от Планета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !