Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Катерина Евро: Щях да се откажа от Оркестъра в името на любовта

отпечатай новината

30.08.2010 09:31 | Видян 12510 пъти | Гласували 1

Катерина Евро: Щях да се откажа от Оркестъра в името на любовта

Липсвали Ви киното?
Разбира се, че ми липсва, защото дълги години то беше моят живот. Аз наистина не го приемах само като работа, но и като начин на живот. За мен беше всичко. Не съм изгубила надежда, че ще се снимам пак. Дори направих една малка, но много приятна и интересна роля в италиански сериал неотдавна.

Истина ли е, че повечето млади актриси правят кариера повече с тялото си, отколкото с таланта си?
Кои актриси? Не мисля така. Повечето ни актриси са много добри, както и актьорите. Не мога да се сетя за някоя, която е пробила само със сексапил.

Говори се, че сте от този тип жени, които буквално смилат мъжете?
Слухове има всякакви, но аз съм омъжена. Ако някои хора не знаят, сега е време да го разберат. От 22 години си имам семейство, така че не бих могла да бъда мъжемелачка. Но съм свикнала да се говори за мен и за моите приятели, за моето обкръжение. За хора като нас много се приказва. Сега, като се замисля, това за мъжемелачката е много смешно.

Разкажете за семейството и родителите си?
Баща ми е албанец, който е дошъл да следва в България. Завършил е в Консерваторията оперно пеене. И по време на студентството си се запознал с майка ми, която също е пеела в хор. Оженили се, майка ми е била на 18 години, родила съм се аз и са заминали за Албания. Баща ми е започнал работа и съм живяла там до петгодишната си възраст. След това се разделихме. Ние си дойдохме в България, аз съм била малко и не си спомням. Това беше периодът, в който Албания затваряше границите си за останалите страни. И така баща ми остана там, а ние тук и не се видяхме повече. Търсехме се, пишехме си писма, но нито той ги получаваше, нито ние. Нямахме абсолютно никакъв контакт. Той се опитвал да бяга два пъти, но не успял. И така чакахме, чакахме почти цял живот. Най-накрая той почина. Това е историята на моето семейство.

Богата жена ли сте?
Изобщо не бих се замислила дали ме питате за материалната страна, защото то е ясно, че не съм. Кой актьор е богат! Да, чувствам се много богата, защото в този живот срещнах много хора, които ме обградиха с много любов, с много обич, имам страхотни приятелства. Хора, които във всеки един момент ме подкрепят. Както целият народ, и аз изпитвам трудности. Но приятелите винаги са до мен.

Спомняте ли си първата любов?
Разбира се, кое момиче не си спомня първата любов. Първата ми любов беше едно момче, музикант. Казваше се Трошан и свиреше в групата на Емил Димитров. Той ми беше първата тръпка. Бях на 17 години, когато се влюбих. Но беше голяма драма. Той не ме обикна.

Кой е мъжът на живота Ви?
Това е съпругът ми Георги. Всъщност, той ми е голямата любов и човекът, с когото минахме през целия живот. Човек може да има много любови, да си мисли, че гори, да преживява, но всъщност любовта е само една, голямата, истинската. За съжаление, и тя минава.Но дори и да се скараме пак ще бъдем заедно.

Как се запознахте със съпруга си?
Бяхме вече гаджета, когато ме одобриха за ролята в Оркестър без име. Тогава стана ясно, че трябва да снимам три месеца на Созопол. Отказах се в името на любовта. Но екипът реши да ми даде време да помисля и ме изчакаха 10 дни. Казаха ми, че е пълен абсурд да се откажа от ролята. Тогава си помислих: „Ако в нашата връзка нещата са истински, ще останат такива и след три месеца“. През 1980-а година заснехме филма, а 1981-а година аз вече бях омъжена за Георги. Явно опитът ми се оказа сполучлив.

 

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !