Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Крум, Дебора и Кристиана с награда от Охрид фест 2010

отпечатай новината

30.08.2010 14:40 | Видян 10664 пъти

Крум, Дебора и Кристиана с награда от Охрид фест 2010

Крум, Дебора и Кристиана спечелиха Наградата на публиката от тазгодишното издание на “Охрид фест-Охридски трубадури”. Триото представи за първи път песента  “Буба лази”. “Буба лази” е по музика на Оцко и текст на Росен Димитров.

Специално за фестивала Крум се върна отново към флейтата и освен като певец, участва в представянето и като инструменталист.
 
“Никога не съм тръгвал на конкурсни форуми с мисълта да се върна с награда. По-важно за мен е представянето ми. След като изпълнихме песента, докато се прибирахме от сцената обаче, бях сигурен, че ще вземем Наградата на публиката. Хората в Долни сарай избухнаха в аплодисменти и чух много силни викове след финала на представянето ни”, споделя Крум. За Дебора и Кристиана това е  първото отличие. “Много сме щастливи от наградата и от факта, че можем да представяме песните си дори извън България и то само година, след като стартирахме кариерата си”, допълват Дебора и Кристиана.

Силен интерес беляза трито по време на тридневния си престой в Охрид. Крум е добре познат на македонската публика и честите му гостувания в страната са факт, както и присъствието му в македонските медии. Въпреки че бяха дебютанти в съседката ни, Дебора и Кристиана се радваха на вниманието на отразяващите журналисти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !