Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Главният секретар на МВР към Иван & Андрей: „Елементарно Уотсън!”

отпечатай новината

09.09.2010 16:00 | Видян 5430 пъти

Главният секретар на МВР към Иван & Андрей: „Елементарно Уотсън!”

Главният секретар на МВР – Калин Георгиев, бе специален гост в студиото на Иван & Андрей. Двамата водещи се опитаха умело да изкопчат секретна информация за това кой стои зад „гениалните” етикети като „Дупетата”, „Лапачите”, „Сладурите”, „Кърлежите”, „Всичко коз”, „Автоджамбазите”, „Наглите”, „Факирите”, „Октоподите”, „Недосегаемите”, „Килърите” и др. Гостът обясни, че няма авторски права над имената на акциите на МВР, а те са плод на импровизации от страна на колегите му, които ги реализират. „Най-сериозно участие в наименованията на спецакциите има министъра” – добави главният секретар. 

Относно критиките, които се появиха напоследък към холивудски филмираните и също така творчески именовани спецакции, Калин Георгиев бе категоричен, че каквото и да се говори, МВР и полиция винаги ще има. „Не може да има държава, без да има МВР” – заяви той.

Нападките за тормоз над случайни граждани при акциите на органите на реда, господин Георгиев опроверга като каза: „Полицията не е плашило!”. За да не бъде голословен в изказванията си за добре свършената работа на МВР, главният секретар облече думите си с факти и цифри: знакови фигури 214, 150 досъдебни производства, 72-ма са с различни мярки за неотклонение и т.н. Той обясни, че МВР дори работи извънредно и в момента в страната има 120 служители на реда допълнително. На въпрос дали се притеснява от това, че постът му предполага да бъде недолюбван от доста хора, главният секретар отговори шегувито: „Кой е тоя, дето ме недолюбва, нека да дойде...”. В своя защита, както и на органите на реда, Георгиев заключи, че МВР е огледален образ на нашето общество.

Домакините обърнаха внимание и на личния живот на главния ни секретар, който е женен за ученическата си любов – Илиана. Има син Максим на 5 години, който е кръстен на главния герой от филма „Гладиатор”. Гостът отговори забавно на въпрос за съпругата му: „При моите акции, свързани с майка му, синът ми не присъства”. А относно това, на кого прилича синът му и какъв иска да стане като порасне, главният секретар на МВР с много чувство за хумор заяви: „Той прилича на Бойко Борисов, удрал му е кожата!”.

Тази вечер гостенка на Иван & Андрей ще бъде Анелия, която ще сподели подробности около предстоящото си турне в Щатите. Певицата е подготвила и редица други изненади, с които ще впечатли зрителите на „Шоуто на Иван & Андрей”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !