Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Китаеца търси талант

отпечатай новината

13.09.2010 10:00 | Видян 3550 пъти | Гласували 1

Китаеца търси талант

От близо два месеца музикална компания “Real Enterprises” прослушва таланти. Николай Първанов - Китаеца и съпругата му Виолета обявиха отворен кастинг за желаещите да станат звезди. Няма ограничения във възрастта, пола, социалния, етническия статус – единствените изисквания са хубав глас и чар.

Разбира се, кандидати не липсват. Оказва се, че в България има много хора, желаещи да станат известни изпълнители. Продуцентът Ники Китаеца е доволен от прослушването и обяви, че 90 % от участниците се представят много добре. Повечето кандидати са на възраст между 15 и 35 години. „Преобладават жените, но това е цялостната тендеция” – сподели поп фолк певицата Виолета. Над 600 човека за два месеца са зявили желанието си да бъдат прослушани. Крайна дата на записване няма – всеки желаещ може да се яви или да получи необходимата му информация на тел. 0897 933448.

„Непрекъснато пристигат писма, не спират и телефонните обаждания от желаещи да станат попфолк звезди. Радва ме факта, че има толкова талантливи, амбициозни и смели хора” – похвали се Николай Първанов.
До този момент най-младият кандидат е на 10 години, а за прослушване го е записала по-голямата му сестра. Поради липса на възрастова граница, не са рядкост и кандидатите от по-зряла възраст. Също така има много българи, живеещи в чужбина – такива от Испания, Англия, Гърция и Македония.

Най-често изпълняваните песни са от репетоара на Десислава, Преслава, Слави Трифонов и Ку Ку Бенд, много народни песни. Също така не липсват и авторски парчета.
Сред кандидатите има носители на награди от фестивали и конкурси. Немалко са и професионалните певци по заведения, ди джеите и записалите по няколко песни изпълнители.

Освен участниците с музикално образование и професионална кариера, има и много аматьори, които искат да бъдат забелязани.
Кастингът продължава докато има желаещи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !