Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Даяна пуска разбиващия хит "Вземи ми всичко"

отпечатай новината

15.09.2010 14:40 | Видян 6373 пъти | Гласували 2

Даяна пуска разбиващия хит

Талантливата звезда на "Real Enterprises" - Даяна е готова с най-новата си песен "Вземи ми всичко", след толкова чакане красивата певица прави поредния подарък на феновете си. "Вземи ми всичко", е песента на която Даяна залага, за да покори музикалните класации.

"Много време мина, но се надявам да съм докоснала хората чрез нея,изпята е с много чувство, в нея се пее за нещата от живота, които може би се случват на всеки един човек. Търсехме подходящият момент да я пуснем, "Вземи ми всичко" е готова от много време, но си чакаше своето време" - споделя Даяна. Фенове, приятели и музиканти, определят песента като хит, умерена, тъжна, която ще докосне сърцата на хората, това е "Вземи ми всичко". Тази песен има потенциал да стане един от хитовете за този сезон, текста е любовен и много чувствен.

"Песента ще изстреля Даяна отново нагоре, след кратката почивка на която се отдаде" - споделят колеги на чаровната изпълнителка. Междувременно, Даяна подготвя нова фото сесия, след като смени цвета на косата си и приятно изненада колеги и приятели, защото ефекта е повече от прекрасен. "Вземи ми всичко" в изпълнение на красивата блондинка, е подаръкът за всички фенове и със сигурност чакането си е заслужавало. От днес всички почитатели на стойностната музика, могат да чуят песента в българския радио ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !