Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Доган не е в неизвестност,а на рожден ден на Димитър Тадаръков

отпечатай новината

27.09.2010 10:30 | Видян 9831 пъти | Гласували 1

Доган не е в неизвестност,а на рожден ден на Димитър Тадаръков

Ахмед Доган не е в неизвестност, както заяви през уикенда лидерът на ДСБ и негов дългогодишен политически враг Иван Костов. Шефът на ДПС пристигна в елегантен костюм и в отлично настроение на 60-годишния рожден ден на своя приятел – финансиста Димитър Тадаръков.

Само с 15 минути протоколно закъснение джиповете на турския лидер спряха пред входа на зала София на Кемпински хотел Зографски, където беше тържеството. Доган и половинката му Алтен заеха цяла маса в салона, като компания им правеха депутатите Лютви Местан, Камен Костадинов и Йордан Цонев с жените си плюс д-р Константин Тренчев. Най-впечатляваща от тях беше Пролетина Цонева, която и за миг не повдигна черната си воалетка.

На съседната маса бяха интелектуалците – поетът Любомир Левчев, издателят Иван Гранитски, Кеворк Кеворкян, към когото се присъедини и бизнесменът Бедо Доганян. На масата на олигарсите седнаха Николай Банев, като никога със съпругата си, Николай Гигов и Стефан Шарлопов. Главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова беше на съседната маса №19. В близост до нейната беше масата, където се настаниха евродепутатът Илияна Йотова и бившият финансов министър Орешарски.

Цялата организация на тържеството и хай-менюто: гъши дроб, филе от сьомга, роле от заяк, сирена, ананас и торта бяха по избор на половинката на рожденика – тв звездата Светослава Тадаръкова.

Гвоздеят в музикалната програма на соарето бяха изпълненията на Тони Димитрова, прекъсвана многократно от речите на гостите в чест на Тадаръков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !