Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Емилия в „На инат”: Заедно сме с Коко Динев

отпечатай новината

01.10.2010 12:40 | Видян 14809 пъти | Гласували 1

Емилия в „На инат”: Заедно сме с Коко Динев

Последната вечер на септември бе много специална за магарето на ТВ7. Марк О’Селски посрещна в студиото на „На инат” красивата поп-фолк певица Емилия. Закачката започна с препратка към едни други шоу програми, където водещите оглупявали като видят красива жена. Емилия определи мъжете в България като хора с наистина голямо самочувствие, но тя ги кара още повече да оглупяват.

Не закъсняха и въпросите за връзката ѝ с Коко Динев. „Аз пък си мислех, че в едно предаване ще отида и няма да ме питат за него” – отговори Емилия. На директния въпрос на Марк О’Селски заедно ли сте - ДА или НЕ, Емилия се почуди какво точно да отговори, но в крайна сметка отвърна: „ДА заедно сме”. С характерното си чувство за хумор Марк я попита: „Значи аз нямам никакъв шанс, така ли?”. „О, напротив! Пред теб и пред Коко ще избера теб” – със същия шеговит тон отговори Емилия.

Анимационният водещ не пропусна и въпроса от бабата на Поли Генова „Какво толкова му харесвате, бе баби, на тоя Коко Динев?”.  Попфолк фурията отговори, че тя толкова отдавна си го харесва, още когато не е бил толкова известен и нашумял, че сега й е трудно да отговори какво точно й е харесало в него.

Как оцелява връзката й с Коко, въпреки клюките по медиите и жълтите вестници бе следващият въпрос на водещия. „Не обръщам внимание на вестниците и не правя нищо специално да  задържа който и да било мъж. Аз не съм от хората, които ще се борят със зъби и нокти”, отговори изпълнителката от Пайнер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !