Не ща да бъда патриарх: Николай...

Пловдивският митрополит Николай: Още пред отворения...

13900 лв. за бутилка в София

В магазин на столичния булевард България или по нета...

Устата и Миро Йончев спасяват болни студенти

отпечатай новината

04.10.2010 11:00 | Видян 7295 пъти

Устата и Миро Йончев спасяват болни студенти

Рапърът Устата, фолкбомбите Вероника и Милица и куп миски обедини най-титулуваният у нас модел и световен шампион по фитнес Мирослав Йончев, за да помогне за спасяването на два човешки живота. Грандиозен благотворителен концерт събра хора с добри сърца в PLAZZA Dance Center в Бургас, за да се съберат средства за спасяването на живота на бургаските студенти Милена Денева и Петко Георгиев, болни от Сарком на Юинг.

Историята на двамата младежи, за чието спасяване се борят и двама танцьори от Байландо – Деян и Петя, подкрепени от Таня Богомилова, трогна Миро Йончев, и той събра звезди за добрата кауза. Рапърът Устата, който предизвика истински фурор в клуба, се оказа пъргав като леопард и се катереше с лекота по баровете.

 Певецът пя дуети с пайнерката Милица и не откъсна поглед от красив модел, който местна майсторка на бодиарта – Теодора Калчева превърна в жива картина. Фолкзвездата Вероника също се покатери на високия бар и оттам призова всички да подкрепят Милена и Петко, а тя самата, облечена като стилна бизнесдама, изпя най-добрите си парчета, за да изрази съпричастността си. С вечерни тоалети на модна къща Princess, предоставени от Сватбена агенция Диаманти – Бургас, покрай Устата дефилираха плеймейтката Теодора Иванова, топмодел на My Agency, Лейди България Милениум 2010 Петя Станчева, Лейди България Свят 2010 Жана Георгиева, победителки от местни конкурси за красота.

Миро Йончев, който стана известен преди няколко години в цял свят с титлата „Модел с най-красива физика в света”, се изяви като водещ и благодарение на усилията на всички звезди кутиите за събиране на средства към края на събитието вече се препълваха. Събитието бе организирано от PLAZZA Dance Center  и изискания хотел-ресторант „Булаир”, който се намира в самото сърце на Бургас. Проливен дъжд, излял се точно преди концерта, спря много от желаещите да присъстват на грандиозния купон, но благотворителните изяви на известните тепърва продължават.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !