12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Супер Бианка успя да разсмее министър Цветанов

отпечатай новината

19.10.2010 17:00 | Видян 5756 пъти

Супер Бианка успя да разсмее министър Цветанов

Супер Бианка взе интервю от най-рейтинговия политик в момента в България – вътрешният министър Цветан Цветанов. Супер героинята от вечерното шоу на Иван & Андрей и министър Цветанов се засякоха на церемонията по награждаването за най-добри спортисти в МВР.

Според министъра на вътрешните работи високите спортни постижения правят и служителите на МВР по-добри, тъй като спортът винаги дава качества, които, естествено, са важни за служителите.
 
Супер Бианка попита г-н Цветанов дали се притеснява от проверките на НАП. Заедно с въпроса си шарената репортерка му даде и предложение, тъй като тя може да лети да извърши тази проверка при това за без пари вместо хеликоптерите на НАП. Министър Цветанов се съгласи и прие предложението на супер блондинката с усмивка.

На въпрос дали жена като Супер Бианка има място в структурите на МВР, министърът на вътрешните работи обясни: „Всеки един български гражданин има място в системата на МВР, стига да покрие критериите за кандидатстването!”.

За това как ще коментира обвиненията на Яне Янев Цветан Цветанов заяви, че е дал достатъчно отговори и тази тема за него е приключена.

За довиждане Супер Бианка успя да размекне иначе доста сериозния и строг министър Цветанов с репликите: „Прекрасен сте! Много Ви харесвам, да знаете!”.

Колегите на Супер Бианка от останалите медии трябва да признаят, че успяха да вземат интервю от вътрешния министър благодарение на чара и находчивостта на летящата журналистка от „Шоуто на Иван & Андрей”!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !