Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Фенките полудяха! Врачански бил без гадже

отпечатай новината

24.10.2010 09:00 | Видян 6211 пъти

Фенките полудяха! Врачански бил без гадже

Всички красиви жени в София и близките околия да застават на ОПАШКА пред МОЛ-а. Сърцето на Камен Касабов е свободно. След като всички го свързваха с какви ли не жени, Калин Врачански от Стъклен дом хвърли бомбата и призна, че всъщност е сам. Това, естествено не е на 100% истина, тъй като наш човек ни довери, че новият ТВ идол съвсем не е оставил магарето и в калта.

Почти на всяко събитие ТВ идолът се появявал с нова мацка, а Супер 19' единствено щракна фронтално новото му завоевание преди по-малко от месец. Врачански обаче явно не е мъж за една жена, тъй като бързо е теглил шута на чернокосата дама. Дни след това пък плъзна слуха, че Радина Кърджилова (Сиана) е запълнила дупката в сърцето на актьора. Той обаче побърза да се оправдае.

"Не знам кой пуска подобни слухове, няма нищо вярно. С Радина сме в добри колегиални отношения, нищо повече. Засега съм ерген и това ми харесва. Няма да скрия, че ми е приятно да имам много почитателки сред дамите. На представление в Пловдив на спектакъла Електра млади жени бяха изкупили всички билети и 70 процента от публиката беше дамска“, споделя Врачански.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !