Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

PUBLIC ENEMY СА ВЕЧЕ В СОФИЯ!

отпечатай новината

27.10.2010 14:20 | Видян 2213 пъти

PUBLIC ENEMY СА ВЕЧЕ В СОФИЯ!

Настъпи денят, в който най-после ще имаме уникалната възможност да видим една от малкото рап-групи от толкова висок ранг - PUBLIC ENEMY - на живо у нас! Те вече са тук - в София! Олдскуул пионерите пристигат по покана на Строежа и със съдействието на Туборг, за едно от редките си участия въобще в Източна Европа!

Концертът на американците ще се състои тази вечер в зала Христо Ботев, като събитието ще стартира от 19:30 ч. Вратите на залата ще бъдат отворени в 18:30 ч.

В 19:00 ще започне сетът на DJ Marti G, който пръв ще посрещне феновете на PUBLIC ENEMY. Веднага след него, в 19:30 ч., идва ред на първия специален гост от българска страна - Спенс, който ще представи за първи път пред публика новия си проект, включващ музиканти на живо, като досега не е известен подобен аналог на родната сцена.

В 20:00 ч. ще се появят Nokaut & DRS, които конкретно за случая, излизат отново обединени под обща формация, с която до преди няколко години бяха широко познати като DRS+! Бандата ще забие също половинчасов сет, като веднага след това очакваме появата на хедлайнерите на вечерта PUBLIC ENEMY!

Важна информация за лица под 18 годишна възраст, които желаят да посетят концерта: задължително трябва да на входа с тях да  присъства пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места". Лицето до 18 годишна възраст трябва да има валиден билет за събитието и лична карта. Желателно е, за да се избегне напрежението на входа, декларацията да бъде предварително попълнена в два екземпляра, които могат да бъдат свалени от следния адрес:

http://nikorsecurity.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf

Билети за концерта ще се разпространяват до 16:00 ч. в мрежата на Ticketsream.bg - Офис 1, М-Тел, Техномаркет, На Тъмно, Ориндж, Мултирама, Fonex, Клуб Строежа! След този час ще бъде отворена специална каса на място пред зала Христо Ботев!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !