Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Деян Неделчев се прекръсти от „Икебаната” на „Дъртака”

отпечатай новината

28.10.2010 15:40 | Видян 10617 пъти

Деян Неделчев се прекръсти от „Икебаната” на „Дъртака”

В сряда вечер гост в „Шоуто на Иван & Андрей” бе един феномен, един уникален глас, който озари света, един голям творец и добър приятел на Иван & Андрей, неподражаемият Деян Неделчев. Човекът, който взриви интернет с песента „От икебана дървесата ги боли”, а след това разтърси виртуалното пространство и със следващия си хит „В гората”, за първи път в ефир изпя и най-новото си парче – „Дъртакa”, което по негови думи е следващият му голям хит. Зрителите видяха и ексклузивни кадри от клипа към песента.

Иван & Андрей посрещнаха Деян Неделчев със: „Здравей, зайче!”, а той им отвърна: „Не съм зайче, аз съм Дъртака!”. Ексцентричният изпълнител се беше дигизирал като зайче с бели пухкави ушички и наполеонки.

Тримата веднага си припомниха сватбата на Иван и Вихра, откогато не са се виждали. „Беше страхотно и не съжалаявам!” – каза Неделчев. Певецът бе колосът на сватбената вечер, тъй като се появи като специалната изненада от кума Андрей за младоженците. Деян Неделчев забавлява гостите на тържеството с нестихващата си енергия и щурите си парчета в оскъдно облекло.
Най-новият му супер хит има нетрадиционното заглавие „Дъртака” и е по аранжимент на Пламен Велинов.

Двамата водещи бяха любопитни защо, въпреки че стават такива хитове, парчетата на госта им не се въртят по музикалните телевизии. Изпълнителят на песента от „Като лъвовете” си обяснява този факт с това, че „най-вероятно трябва да се плати доста, или да има някаква шуробаджанащина”. Той определено смята, че го бойкотират. Също така не одобрява това, че пускат само една или две от неговите песни, въпреки богатия му репертоар.

Деян Неделчев бе невъзмутим като каза, че не е обиден за създадените групи във „Фейсбук” по негов адрес с наименования като „Да помогнем на Деян Неделчев да спре да пее”. Той по-скоро приема това като страхотна реклама, тъй като редовно се появява на първите страници в пресата. Смята, че когато си известен, това е нормално.

Иван & Андрей поискаха да разберат повече за половинката до нашумелия изпълнител. „Аз съм си само с едно гадже, но личният живот си е мой и не коментирам!” – каза той.

Има слухове, че майката на Деян не харесва това, с което се занимава синът й и от 3 месеца не си говорят. На това Неделчев отговори: „Тя е друго поколение. Трудно приема моите изяви, както и моята фриволност и ексцентричност. Аз много я обичам, както и тя мен. Всеки син си има търкания с родителите”. Той се обърна към майка си от ефира на „Шоуто на Иван & Андрей” с думите: „Майко, не вярвай на вестниците!”.

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !