Мариана Попова разкри какво се случва...

Мариана Попова все още не може да се примири с...

Попадал съм в любовен триъгълник и е...

Актьорът Иван Панайотов, който сме гледали в сериала...

БОЙКО БОРИСОВ: СРАВНЕНИЕТО МЕЖДУ МЕН И ЖИВКОВ Е НЕКОРЕКТНО КЪМ ТОДОР ЖИВКОВ

отпечатай новината

08.11.2010 12:00 | Видян 5247 пъти

БОЙКО БОРИСОВ: СРАВНЕНИЕТО МЕЖДУ МЕН И ЖИВКОВ Е НЕКОРЕКТНО КЪМ ТОДОР ЖИВКОВ

В първото издание на “Карбовски : Директно” в телевизионен мост от Монтесилвано, Италия премиерът Бойко Борисов заяви, че е некоректно да го сравняват с Тодор Живков, защото “една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство”.

Коментарът на премиера на репликата на Мартин Карбовски, че по кръчмите се говори, че е във властта не за да “крадне”, а за да му вдигнат паметник, бе: Е, на теб явно цялото ти време минава по кръчмите!”

На въпроса дaли е чувал, че някои чужди тайни служби работят за свалянето му от власт, Бойко Борисов каза, че фактът, че директорите на ЦРУ и МОСАД публично оповестиха и коментираха срещите си с него, опровергават това.

Бойко Борисов заяви, че по негова молба срещата му с премиера Путин, определена за 15 в Москва е промемена за 13 в София.

Премиерът заяви, че след събарянето на рибарските хижи, ще последва събарянето и на по-големите незаконни постройки, защото узаконяването или одържавяването им е точно толкова престъпно и грешно, колкото и да бъдат оставени.

В директна сателитна връзка веднага след края на приятелския благотворителен мач, Йордан Лечков, който същоо взе участие, нарече премиерът Бойко Борисов “кореспондент на Карбовски”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !