Футуристичен Mercedes-Benz Maybach...

Концепцията Mercedes-Benz Maybach Maybach Vision 6 EV...

BlAME, само три години, а толкова голям

отпечатай новината

08.11.2010 17:40 | Видян 1831 пъти

BlAME, само три години, а толкова голям

Само три години, а толкова голям, BLAME събра своите приятели на третия си рожден ден. Три години се оказаха достатъчни, за да намери събитието своята вярна публика, която да следва устремения бранд и да му помага в неговото развитие. Израстването води до промяна, затова тази година BLAME се превръща в трилогия. Събитийна концепция ще се състои от три части, които ще бъдат представени в периода до следващото лято. По този начин организаторите се лишават от ежемесечното ти внимание, за да предоставят едно наистина уникално събитие - музика, визия и пърформанс, които нямат еквивалент с друга българска продукция.

На 6 ноември, над 700 човека посетиха първата част, наречена Less is more.
Този път, благодарение на два огромни мултимедийни екрана в главната зала, гостите станаха свидетели на изпипано визуално шоу. Не просто танцьорки, а истински артистки поласкаха публиката със специално подготвена хореография и атрактивна визия. Обичайният край на събитието се оказа изместен напред във времето. Blame стартира своите специални afterhours в новата зала Junior Suite. Сетът на Liubo Ursiny продължи повече от 10 часа като представи изцяло ново house звучене.

Като клубът, който подкрепи този проект мога да съм единствено щастлива и да изпитвам завидна гордост, от това, че една точка преди три години, вече е цяла вселена за българската електронна сцена.
Със смелата крачка да се превърне в трилогия, да заложи на качеството, вместо на количеството с една единствена цел – да стане по – добър, BlAME показа, че е достигнал зрялост. Ентусиазмът на организаторите се е превърнал в стремеж за уникален продукт, който да удовлетворява желанията на публиката. Дължим му своята подкрепа, за това, че не просто работи, а създава.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !