Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Албена и Максим не ги е срам

отпечатай новината

14.11.2010 09:00 | Видян 13428 пъти | Гласували 3

Албена и Максим не ги е срам

Албена Денкова и Максим Ставиский за пореден път се нацупиха и се направиха кой знае защо на ОБИДЕНИ на България и българите. Използваха за случая иначе симпатичното предаване на Георги Тошев Непознати ТЕ по бТВ. Защо ли, питаме се ние?

Може би, защото според разкритие на Влади Въргала световният шампион, който де факто погуби живота на Мануела Горсова възпрепятствал изплащането на застраховка в полза на момичето от дружеството Дженерали? Поне така актьорът се зарече пред Шоу.

Само напомняме, че Максим уби момче и прати в кома въпросното момиче, защото караше пиян и с несъобразена скорост

Това стана преди три години и половина. И лошото е, че това си беше навик на Ставиский. Същото лято и на човек на Супер 19’ беше предложил да го закара до откриване на култовия впоследствие Бедрум на Слънчев бряг, за да си допие, след като бе погълнал бая чашки концентрат.

И беше напълно прав бургаският прокурор Костов като се похвали ухилен, че е “вързал кънките” на шампиона. Доказателствата бяха неопровержими и до едно налагаха двойният убиец да лежи в затвора.

Но съдът после реши да уважи искането на защитника му Явор Нотев, по-късно станал депутат от Атака, и да наложи условна присъда от 2,5 години на фигуриста. Което си беше подигравка със закона, морала и паметта на жертвите. Истината е, че тогава върху магистратите се осъществяваше неистов натиск от много места да бъдат възможно най-меки към убиеца. Това не оправдава съдиите, но обяснява нещата.

Максим обаче, знаейки всичко това, тъй като той си беше изпросил подкрепата, беше толкова нагъл, че се направи на недоволен от решението на съда.

Орева орталъка колко “огромно” било обезщетението, което плаща за погубения млад живот

А то беше по-евтино от джипа, с който почерни майките на две (все още) деца! Многото пари от застраховката са необходими на момичето, за да продължи поне да диша, след като Максим му е отнел всичко останало.
Трелите му бяха подхванати на нов глас миналия уикенд и по бТВ. То бива наглост, ама чак такова безсрамие отдавна не бяхме гледали.

Между другото пак тази медия огласи хазартната страст на бащата на Мануела. Което е съвсем друга тема. Но идваше да оправдае “бедния” Максим с неговите апартаменти и ангажименти с петцифрени хонорари, че бил едва ли не жертва на жертвата си. Гениално измислено, нали...

Не е много по-различна и Албена, на която всички дълго време симпатизирахме. Ще ви разкажем история от първо лице, за да видите за какво разочарование става дума. Поканихме Денкова за интересна идея на издателската ни група. Организирахме благотворителен търг с вещи на знаменитости с една положителна кауза – подпомагане на талантливи деца.

Решихме да дарим парите на нея, за да бъдат купени с тях първокласни кънки и екипи на талантливи малки фигуристи, защото беше пролетта на 2007 г. и танцовата ни двойка бе издигната в култ, а доста родители записваха хлапетата си да тренират красивия спорт. Искаше ни се фигурното пързаляне да има нови шампиони.
Нашите приятели и гости, сред които банкери, адвокати, издатели, дори директорката на Диор за Източна Европа, се надпреварваха да наддават за няколкото “ценности” – годежен пръстен на Алисия от Валери Божинов, оригинална национална фланелка на Бербатов и т.н.

Събраха се 5050 лева, които бяха абсолютно достатъчни за мисията, а ние тутакси ги предадохме в червен плик на Албена

По онова време тя току – що беше станала шеф на Федерацията по кънки и трескаво се нуждаеше да бележи червени точки на новия пост. Положението изглеждаше win-win.

Както идваше през ден в офиса и бая се заседяваше, тя изведнъж изчезна от хоризонта. Изчакахме културно да мине известно време и с неудобство я потърсихме.

“Италианците нещо бавят поръчката”, гласеше невинното обяснение на Денкова. Лятото мина, ние дискретно изчакахме да дойде есента и отново попитахме Албена. Тя пък измисли ново оправдание.

Малко преди Коледа сама ни потърси с покана за коледен минитурнир, който организираше за децата от школата. Помислихме си: “Всичко ще бъде наред, ще зарадваме децата най-накрая, макар и с над половин година закъснение”.

Стигнали в Зимния дворец, изгледахме състезанието. На въпроса – къде са кашоните с екипировката, за която сме дарили пари, за да я раздадем за награди на най-добрите в отделните възрасти, Албена мило отговори: “Не, не, пригтовили сме им шоколади”.

Шокът беше пълен! Не можехме да повярваме, че е възможно!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !