Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Dillan подкрепя националите на мача със Сърбия

отпечатай новината

18.11.2010 09:00 | Видян 3633 пъти

Dillan подкрепя националите на мача със Сърбия

Dillan ще посети столицата тази вечер, за да присъства на среща българския национален отбор по футбол със Сърбия. Младата надежда на Diapason Records, който не пропуска нито един мач на нашия тим, ще подкрепи момчетата на Лотар Матеус в на контролата със западните ни съседи.

Изпълнителят на „Всичко давам за тебе” винаги е бил голям почитател на спорта. Самият той е тренирал футбол и макар сега да се е посветил на другата си голяма страст – музиката, често може да бъде засечен на трибуните по различни стадиони. Dillan, който е родом от Града на тепетата,  не пропуска нито една среща на любимия си тим „Ботев” (Пловдив), а също така и на националния отбор.

„Това е само приятелска среща, но е важна за нашите момчета. Въпреки недотам доброто ни представяне напоследък, аз не спирам да вярвам, че родният футбол отново ще има успехи, както беше преди.”, сподели певецът. „Не знам дали е знаково, че мачът е точно на тази дата, 17 ноември, на която точно преди 17 години „Пеневата чета” направи знаменателната си победа над отбора на Франция, но силно се надявам това по някакъв начин да ни донесе късмет.”, допълва развълнувано той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !