Възход на Бг киното! Уроците на Блага...

Филмът на Стефан Командарев Уроците на Блага тръгва по...

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Забраниха купона на Бербатов

отпечатай новината

04.12.2010 09:00 | Видян 4871 пъти

Забраниха купона на Бербатов

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов влезе в историята на Висшата лига на Англия, след като реализираните от него пет гола във вратата на Блекбърн са най-многото отбелязани от един футболист в рамките на един мач. Бербо бе обявен за петзвезден.

СЛАВА научи, че след историческото дерби 29-годишният благоевградчанин решил да вдигне купон в елитен клуб в Манчестър, за да почерпи съотборниците. Мераците му обаче били попарени от треньора сър Алекс, който категорично забранил посещението на всякакви дискотеки и барове. Футболната ни звезда бил бесен, но се съгласил с наложеното вето. Митко почерпил колегите си единствено с класно шампанско в своя апартамент, след което компанията бързо се разотишла.

Клюкари припомнят, че когато е в България Бербо обича да се забавлява в актуалните ни заведения. Той консумира само минерална вода, но това не му пречи да е в центъра на вниманието. За последно звездният играч бе забелязан през лятото от човек на СЛАВА в хитовата чалготека на морето Час Пик, където пушеше пура и отказа категорично да бъде сниман.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !