Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Иван Ангелов стартира свое предаване

отпечатай новината

15.04.2008 14:38 | Видян 14787 пъти | Гласували 5

Иван Ангелов стартира свое предаване

Този петък по ТВ2 стартира „Айтос Айдол”, документална риалити поредица за най-екстравагантния, скандален и нашумял финалист от втория сезон на „Мюзик Айдъл” - Иван Ангелов.  
      
Този петък от 22:00 часа, по ТВ2 стартира документална риалити поредица с главен герой – Иван Ангелов. В нея ще се проследи животът на Иван, след изгонването му от музикалното шоу, какъв е той сега, как се чувства, разкайва ли се за случилото или напротив, точно това е искал?
Първият епизод ще започне със завръщането на Иван в неговия роден град - Айтос. Първите срещи с родителите му и приятелите от детство, как ще го посрещнат те, какво чувстват мислят и говорят за него? Зрителите ще чуят неговия коментар за изгонването му, какво мисли за останалите участници, как се чувства, когато вече не е част от шоуто. Освен това ще стане ясно липсва ли му нещо на „Най-големия”, за какво съжалява, как се е чувствал като част от „Мюзик Айдъл”, успял ли е все пак, да стане приятел с някой от другите участници, какво му е харесало и какво не, и до колко това, което са видели зрителите е било роля или е бил себе си.
Във всеки епизод, зрителите ще виждат как Иван гледа концертите на своите бивши колеги, както и изявите на участниците в „Пей с мен”. Ще видят и чуят неговите коментари и оценки за предаванията.

„Иван Ангелов е оригинален, провокативен и на моменти скандален. Пред нас обаче той заяви, че иска да се промени, иска да покаже, че има талант и иска да се изявява, затова решихме да му дадем последен шанс да се докаже. Даваме си сметка за риска, който поемаме с него, но искаме да дадем шанс и на зрителите да го видят в друга светлина. Така че участието на Иван Ангелов в „Мюзик Айдъл” може да е приключило, но „филмът”, в който той е сценарист, режисьор и редактор, сега започва”, коментира Борислав Чучков, програмен директор на ТВ2.

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !