Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Dillan отвори свой коктейл-бар в Пловдив

отпечатай новината

29.12.2010 14:00 | Видян 6228 пъти

Dillan отвори свой коктейл-бар в Пловдив

Малко преди края на година Dillan откри с грандиозно парти свой коктейл-бар в Пловдив. Младата надежда на Diapason Records посрещна редица VIP гости и получи лични поздравления от гласовитата си колежка Софи Маринова.

Талантливият пловдивчанин  Dillan реши да реализира отдавнашната си мечта и да съвмести певческата си кариера с друг бизнес – да притежава свое собствено заведение. Коктейл-барът му се нарича „Айсберг” и се намира в известния квартал на Града под тепетата – Кичука. На партито по случай откриването бяха забелязани окръжният прокурор Иван Даскалов, един от босовете на компания „Хъс” – лидер в производството и търговията с метали, много предприемачи и красиви дами. Ромският славей Софи Маринова също дойде, за да уважи младия си колега и лично да му пожелае много успехи в новото начинание.

Специалитетът, който предлага бара, носи името на младия певец – коктейл Dillan. Питието се предлага във внушително количество от 3 литра и е трицветно, тъй като включва различни видове алкохолни и безалкохолни напитки.

Изпълнителят на актуалната песен „Не си обичана” разкри, че в заведението няма да звучи любимия му попфолк, а посетителите ще се радват на микс от най-добрите хаус хитове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !