Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Рене Ранев в „Объркан рай”

отпечатай новината

02.02.2011 12:20 | Видян 3960 пъти

Рене Ранев в „Объркан рай”

Рене Ранев представя новия си сингъл и първи реализиран проект съвместно с музикално-продуцентска компания "Жокер Медиа" - "Объркан рай". Поп-рок песента има и вариант на английски език със заглавието “Wait for tomorrow”. Младият музикант е автор на текста и музиката, аранжиментът е на Десислав Данчев – композитор и китарист на група "Мастило" и Магомед Алиев–Мага.

Парчето е мастерирано в САЩ, в студиото на един от най-добрите тонрежисьори и мастеринг инженери, който е седем пъти номиниран за наградата „Грами” - Брад Блекууд. С него работят големи музиканти като Maroon 5, Black Eyed Peas, will.i.am и ZZ Top.
Дни преди официалното пускане на сигъла „Объркан рай”, изпълнителят засне и първата си професионална фотосесия. Той се довери на безспорния талант на Костадин Кръстев-Коко.

Рене е на 23 години. От шест годишен свири на китара. На тринайсет годишна възраст е китарист, вокал и композитор на рок група Steep Point. Натрупал професионален опит, Рене умело съчетава професиите на изпълнител и композитор. Той е един от авторите, с които работи популярната българска певица Светла Иванова по новите си музикални проекти.

Като изпълнител, Рене достигна до последния кръг на българския полуфинал на международния конкурс “Нова вълна 2010”. През месец декември младият певец участва на церемонията по връчването на годишните международни награди на списание Auto Bild - „Златен волан 2010”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !