бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Камелия прелъстява мъже на Петльовден

отпечатай новината

04.02.2011 13:30 | Видян 12212 пъти

Камелия прелъстява мъже на Петльовден

Отбор засукани студентки и наперени мачовци завладяха терена на хитовия The Cotton Club в сряда вечер – 2 февруари! Навръх Петльовден - празникът на мъжките рожби, специален гост в поредицата “Нощта на звездите” бе фолк-торнадото Камелия. Разкрепостената и екстравагантна звезда “обърна специално внимание” на мъжката половина от публиката, и то само както тя го умее.

Дивата бе избрала за своето участие супер изрязан топ и къса поличка, които демонстративно разкриваха прелестите и, и  учестиха пулса на мъжката агитка от фенове пред сцената. Камелия се заигра на няколко пъти отблизо със свои почитатели, които видимо пропускаха какво им говори докато се заглеждаха в пищното деколте на звездата.

Провокативната изпълнителка на Пайнер пя в тяхна чест през цялата нощ, и за да стане вечерта още по-разгорещена, подари на всички мъже в The Cotton Club еротичен танц с една от танцьорките в клуба. Както винаги, красавици от УНСС и Техническият университет  привличаха погледите на гостите на луксозното заведение със завидното си умение да се забавляват, захвърляйки всякакви задръжки. Определяна като певицата с най-много лица и наричана още „модният диктатор” в поп-фолка, Камелия и този път взриви звездния The Cotton Club с ненадминато сценично шоу, екстравагантна визия и провокация!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !