Васко Василев и солисти на Ковънт...

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със...

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Деси Тенекеджиева със специален подарък за Свети Валентин

отпечатай новината

10.02.2011 13:40 | Видян 4069 пъти

Деси Тенекеджиева със специален подарък за Свети Валентин

Деси Тенекеджиева реши да направи специален подарък на всички свои фенове и приятели по случай 14-ти февруари, Деня на влюбените. Ето какво сподели тя  по този повод:
 
„Когато бях ученичка на този ден се събирахме с приятелите ми от френската гимназия в град Варна и празнувахме Трифон Зарезан. Аз не пия почти никакъв алкохол, но за сметка на това съучениците ми компенсираха, а аз  винаги допринасях за по-доброто настроение. Тогава никой от нас не се сещаше, а и не беше модерно да се празнува Свети Валентин, но се обичахме и бяхме щастливи. За това сега искам да подаря на всички приятели моята версия на един от най-красивите джаз стандарти „My funny Valentine”.
 
Новата версия на песента е с клубно, чилаут звучене и е аранжирана от музикалният продуцент Мага. Автор на музиката е Роджер Ричард, а на емблематичния любовен текст Хард Лоренц. Правата на песента са уредени с оригиналния издател Warner Chappell Music.                                                                                                                       
 
По време на промоцията на албума в края на миналата година точно върху  песента „My funny Valentine” бе показано специално изработено видео-послание в знак на обич и благодарност от Деси към всички партньори и  нейни приятели, които са помогнали в този проект. Реализацията на това послание е дело на режисьора-аниматор Мина Милева.           
 
„My funny Valentine” е част от първия официален албум на Деси Тенекеджиева ”CRAZY BUTTERFLY”, който се приема с аплаузи както от музикалните спецове и меломаните, така и от по-широката публика. Едноименният пилотен сингъл се ротира много успешно, а първият тираж  на албума бе изчерпан само месец след издаването му и в момента на музикалния пазар се разпространява втория.

Снимка: Елена Спасова

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !