Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

През 2011 Magic FM отново търси най-обичаната българка

отпечатай новината

16.02.2011 11:40 | Видян 4078 пъти

През 2011 Magic FM отново търси най-обичаната българка

За пети път Радио Magic FM и eлектронното списание Az-Jenata.bg събират номинации на слушателите в кампанията "8 жени за 8-ми март"

Започнаха номинациите за петото издание на традиционна кампания на Magic FM "8 жени за 8-ми март". В дните от 1 до 25 февруари се приемат номинации за най-харесваната, най-красивата, най-известната, най-чаровната, най-харизматичната... или накратко дамата с най-много "най" сред всички популярни български жени.

На сайта на медията на адрес MagicFM.bg е публикувана бланка за регистрация, в която желаещите могат да напишат името на жената, която номинират в надпреварата, своето собствено име и града, в който живеят.
Осемте известни дами, събрали най-много номинации, ще продължат надпреварата в петото издание на кампанията.

Всеки ден, след 28 февруари, номинираните ще отговарят на въпросите на Даниел от сутрешното шоу "На закуска с Даниел", а до празничния 8 март ще тече гласуването за това коя от тях трябва да бъде обявена за "Най-обичаната българка".

Победителката в надпреварата ще стане поредната носителка на титлата след Мира Добрева от "По света и у нас" на БНТ, Галя Щърбева от "Календар" на Нова ТВ, Мария Игнатова от "Господари на ефира" и "Пълна лудница" по bTV и актрисата Диана Любенова.
Бланка за номиниране на най-обичаната българка – на сайта на Радио Magic FM на адрес MagicFM.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !