Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Камелия: „Сън не ме хваща след участие”

отпечатай новината

17.02.2011 12:20 | Видян 10718 пъти

Камелия: „Сън не ме хваща след участие”

Една от най-успешните изпълнителки на музикална компания Пайнер не крие, че понякога има проблеми със съня, но въпреки това не прибягва до сънотворни средства. Малко след участието си в клуб БИАД, Камелия сподели, че когато има 3-4 -ри поредни изяви, преумората си казва думата и тя дълго време се върти в леглото преди да се пренесе в царството на Морфей. „Вече свикнах, това са рисковете на професията. Сега гася лампата и се опитвам да се отпусна.”

Фолкпевицата довери, че спи 5-6 часа след като се прибере от участие и те са й напълно достатъчни, за да се възстанови. „Денят ми започва към 11 часа с две чаши вода, кафе и чай не пия. После пускам телевизора, за да се информирам за новините.” Камелия разкри, че сънищата й са толкова реалистични, че след като се събуди има усещане, че преживяванията са истински.

Най-големият й кошмар бил как гиганска вълна цунама я помита. „Страх ме от водата и затова сигурно сънувам такива неща. Освен това обичам да гледам филми на ужасите, и нищо чудно  после да „пренасям” сцените в сънищата си. Красивата певица, която успешно води и собствено телевизионно предаване, не вярва на съновници, но знае от баба си, че ако плаче на сън – ще се смее на яве, ако види червено – нещо хубаво скоро ще й се случи, а зелено – ще се ядосва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !