Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кали представи видеото към „Фалшива”

отпечатай новината

23.04.2008 15:30 | Видян 6759 пъти | Гласували 2

Кали представи видеото към „Фалшива”

Десетки приятели и колеги на Кали се събраха в столичния клуб Camay, за да уважат партито за промоцията на новия й клип към песента „Фалшива”.
Най-многобройна беше групата на колегите на Кали от шоуто „Пей с мен”  - Тони Димитрова , Каролина, Наско от Б.Т.Р. и дуетните половинки на звездите – Любен  Бръшлянов, Анджело, Мелинда, Дивна и т.н. Да поздравят Кали на партито дойдоха топ гримьорката Силвия Стойчева и манекенката Теди Велинова. Фурор предизвика появата на естрадната прима Йорданка Христова , която обясни, че е дошла специално заради Кали, с която ги свързва добро приятелство.
Клипът към песента „Фалшива” впечатли много гостите. Преди премиерното му прожектиране Кали разказа накратко интересната история около заснемането му –  кадрите са на фона на полуразрушена къща в село Петровене, на 100 км от столицата. Избран е този декор,  за да се пресъздаде чувството на обреченост и неизбежност, което носи разрушената любов, за която Кали пее. Партньор на изпълнителката във видеото е атрактивен чернокос красавец – топ моделът на Next One Антонио. „Посланието на песента е следното- обясни Кали. - И преди, и сега, такива неща са се случвали на хората и болката от невъзможната любов е една и съща.”
Кали изненада гостите си с още една версия на „Фалшива” – в модерно  баладично поп-звучене, която изпълни на живо. След това на сцената - да поздравят звездата със своя песен, се качиха дуетният партньор на Кали Любен Бръшлянов, неотразимата Тони Димитрова, атрактивният Анджело и разбира се, вечната Йорданка Христова, която накара всички присъстващи да танцуват и да пеят с нея.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !