Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Футболист на Локо хлътна по жената на Коко

отпечатай новината

20.03.2011 09:00 | Видян 16649 пъти | Гласували 1

Футболист на Локо хлътна по жената на Коко

Нова любовна драма се очаква да РАЗТЪРСИ личния живот на Коко Динев. Супер 19' дочу, че защитникът на притежавания от хазартния бос Локомотив Пд – Юнес Бенжелюн, е хлътнал до уши по жена му Емилия. Френският футболист се захласнал по фолкаджийката по време на снимките на клипа на песента й Двойно.

Бранителят до такава степен е луднал, че навсякъде е облепил плакати на блондинката. Той не се притеснявал дори, когато в съблекалнята на Локо влизал Коко Динев. Бизнесменът с усмивка приемал плаката на любимата си, който висял на шкафчето на французина.

В същото време Емилия заяви, че с Коко са изпуснали момента, в който да минат под венчилото. Едрогърдата певачка и Динев са заедно от няколко години, имат и син. Те обаче така и не официализираха връзката си. „Изтървахме момента”, вайка се Емилия.

В последните месеци редовно излизат информации за сериозни проблеми в отношенията на Коко и Емилия. Поне засега обаче двамата остават заедно. За Динев това би било втора сватба. Преди години той мина под венчилото с друга фолк изпълнителка, Анелия, от която има дъщеря. Наскоро бившата на Коко обяви, че той остава голямата й любов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !