Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Теодора възхитена от гръцката звезда Никос Вердис

отпечатай новината

25.04.2008 17:47 | Видян 7293 пъти | Гласували 3

Теодора възхитена от гръцката звезда Никос Вердис

Примата на „Диапазон рекърдс” – Теодора посети Гърция, където се наслади на шоуто на небезизвестния Никос Вердис.

Певицата отпътува за южната ни съседка за седмица, за да си почине и да обмени опит с известния изпълнител. Тя присъства на неговото последно за тази година шоу в най – голямото бузуки в Солун – „ORAMA”. „Останах възхитена от начина, по който Никос Вердис представя своите песни – сподели Теодора. – За това отидох и двете вечери, в които той пя в „ORAMA”. Наистина гръцките звезди са големи професионалисти, знаят как да се представят блестящо пред многобройна публика. Заведението побира 3000 души, беше невероятно!” – откровена е изпълнителката.

През втората вечер на шоуто Теодора има удоволствието да се запознае и да поговори със самата звезда! „Страхотен е! – разкрива впечатленията си чаровницата – Говорихме си за музика, за неговия опит, подари ми лично своя последен албум и изслуша и моите виждания за работата!” – допълва певицата.

Освен Солун, Теодора посети и Атина, където се наслади на морски дарове и приятни разходки. „Беше доста горещо, затова ми се наложи да си купя няколко по-тънки дрехи, защото не бях подготвена за тези температури – смее се Теодора. – Така се получи 3 в 1 – работа, почивка и шопинг...”

След ваканцията певицата влиза в студио, за да продължи работата си  по новите песни, с които скоро ще зарадва своите фенове.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !