Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Пистолет за масаж: какво, защо и къде

Масажният пистолет е нов продукт в гамата уреди,...

Десислава с награда за вечна балада

отпечатай новината

01.04.2011 16:40 | Видян 10639 пъти

Десислава с награда за вечна балада

Десислава бе специален гост на наградите на радио „Романтика”. Песента й „Забрави за мен” бе отличена като вечна балада. „Това наистина е една от най-силните ми балади. Написах я заедно с Йовко Петров и ми е много сантиментална. Все още съжалявам, че не й направих клип, но пък е добре, че хората я помнят и все още много я харесват” – каза Десислава.

Талантливата певица бе единствената, която имаше възможността да изпее две песни. Освен печелившата „Забрави за мен”, тя представи и новата си песен „Най-неправилният мъж”. Деси благодари и скромно заяви, че и Константин заслужава тази награда и би я разделила с него, но не би му я дала цялата. Константин от своя страна, взе награда за изпълнител №1 на любовни песни за 2010, а в същата категория при жените бе отличена Галена.

След наградите на радио „Романтика” Десислава остана на участие и взриви хората с новите си хитове „Пленница на любовта” и „Най-неправилният мъж”. „Получих и доста критики за „Пленница на любовта”, но ако трябва да съм честна – да, това не е точно мой тип песен, но като я запея в заведенията, хората полудяват” – сподели Деси. Собственичката на музикален канал „DSTV” разкри, че до няколко дни ще се снима клип към „Най-неправилният мъж”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !