Постигнах всичко, за което съм...

Голямата сръбска фолк звезда Цеца Ражнатович отпразнува...

Най-добрите острови в света

5. Остров Мнемба, Танзания Често засенчен от...

Жената на Бахаров го ревнува от колежка

отпечатай новината

05.04.2011 17:00 | Видян 4357 пъти

Жената на Бахаров го ревнува от колежка

Снимките на новия български филм LOVЕ.NET за малко да създадат сериозни семейни проблеми на актьорът Захари Бахаров. Съпругата на чаровния дългуч – Диди Александрова се разкъсвала от ревност заради интимните сцени на любимия й с красавицата Диляна Попова.

В лентата на режисьора Илиян Джевелеков има доста горещи епизоди, като Попова дори показва прелести за радост на публиката. Това здравата вбесило Александрова, която една вечер се изцепила: „Нещо много близък си станал с Дилянчето май. Започваш да ме съмняваш“.

Първоначално Захари приел хапливия коментар като шега, но впоследствие разбрал, че съпругата му наистина има съмнения за вярността му. Така на Бахаров му отнело дни да убеди любимата си, че тя е единствената жена в живота му.

Същевременно Диляна Попова призна, че пие бира здравата. Дългокраката красавица се появи на премиерата на LOVЕ.NET с колан, на чиято катарама с големи букви на английски пишеше „Обичам бира“. Самата Попова призна за страстта си към кехлибарената течност. „Обичам бира, но чак да се наливам... Въпреки това не минавам само е една“, каза Диляна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !