Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Алхимикът на хаус музиката Mauro Picotto идва в София

отпечатай новината

12.04.2011 16:20 | Видян 1832 пъти

Алхимикът на хаус музиката Mauro Picotto идва в София

Този уикенд най-добрият български клуб Yalta club продължава серията си от силни партита, залагайки на комбинация от български имена и световни величия.
 
В петък (15 април), клубът е домакин на 5-то издание на парти поредицата PLAY, което този път е озаглавено Royal Blood. В духа на световното парти уиски J&B, организаторите ще пренесат клуба в кралството на PLAY, където всички фенове ще са почетни гости със синя кръв.

Зад пулта ще застанат тримата крале на PLAY - Niko Valt, Marsel Rohas, а час след полунощ ще се появи и Негово Величество Gabriel. Компания на тримата диджеи ще правят ослепителните кралици на вечерта, които ще зашеметят всички с танцувалните си умения. Дрес кода този път е кралско червено.

На следващата вечер, 16-ти април, парти маратонът The Masters of Sound на Yalta club  продължава с диджея, който има над 600 трака, безброй ремикси и 6 млн. продадени албуми. Така след майсторските изпълнения на Hardwell и Laidback Luke, зад пулта в Yalta ще застане резидентът на обявения за клуб №1 в света Space Ibiza, машината - Mauro Picotto.

При гостуването си у нас той ще представи новият си лейбъл Alchemy. Под това име през юни Mauro Picotto ще стартира и първия Alchemy Festival, на който ще даде шанс на млади, ново изгряващи артисти да покажат своя талант пред огромна публика редом с титаните на хаус сцената. За партито в Yalta club, обаче  алхимикът на хаус музиката Mauro Picotto е забъркал наелектризиращо „чудо” – комбинация от безпогрешния му вкус към качествения звук, при това наситен с интересни и завладяващи хаус елементи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !