Колкото и да се опитва човек да слага...

Теодора Дякова е една лавина от емоции, които се...

Диана Димитрова като абитуриентка и с...

Диана Димитрова винаги има с какво да изненада...

МИШЕЛ БОНЕВ кани БОЙКО БОРИСОВ на гала-премиерата на „СБОГОМ, МАМО“

отпечатай новината

15.04.2011 15:20 | Видян 2670 пъти

МИШЕЛ БОНЕВ кани БОЙКО БОРИСОВ на гала-премиерата на „СБОГОМ, МАМО“

Мишел Бонев покани премиера Бойко Борисов на своя кино дебют в България. Дамата, еднакво очарователна и скандална в очите на италианската и българската публика, загърби всички обвинения и интриги по нейн адрес и реши да посети родната си страна заради премиерата на първия си филм „Сбогом, мамо“, на който е режисьор, продуцент и едно от главните действащи лица.

„Винаги съм готова да подкрепя българското кино“ са думите на Мишел Бонев, която ще остане в София няколко дни. Премиерът Бойко Борисов е сред първите, официално поканени от нея лица, които да присъстват на гала-премиерата на 3.05. в Cinema City – София.
„Сбогом, мамо“ тръгва по екраните у нас от 6.05.2011г.

Премиерата на „Сбогом, мамо“ в Рим бе на 8.04. и се състоя в The Space Cinema Moderno, в най-голямата зала от 450 места, която бе препълнена. В Италия филмът се разпространява на 80 екрана, което е прецедент за българска продукция.

„Сбогом, мамо!“ проследява историята на четири жени (майка, нейните две дъщери и тяхната баба), която обхваща повече от четири десетилетия.
В РОЛИТЕ: Мишел Бонев, Татяна Лолова, Юлиян Вергов, Илка Зафирова, Ани Бакалова, Вяра Коларова, Красимир Ранков, Веселин Ранков, Лучия Нунес, Стефано Даванзати и дуги.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !