Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Васил Найденов и Ивайло от „Стар Академи” с нов летен хит

отпечатай новината

26.04.2011 15:40 | Видян 5211 пъти

Васил Найденов и Ивайло от „Стар Академи” с нов летен хит

На 25 април ( понеделник) Иван & Андрей посрещнаха любимия певец на българите - Васил Найденов, финалиста от първото българско музикално риалити „Стар Акедеми” - Ивайло Колев и латино-американския супермодел, ТВ водеща и актриса - Кенита Ларраин, които за 1-ви път представиха общия си българо-испански музикален проект в „Шоуто на Иван & Андрей”.  

„Ел мундо модерно” е заглавието на горещия летен хит, в който звездата на българската поп музика Васил Найденов е дуетен партньор на Ивайло Колев. Песента е записана на  български и на испански, като автор на българския текст е самият Найденов. Тези дни в Генуа завършиха и снимките на клипа към песента, в който Васко и Ивайло са в двубой за любовта на една от най-красивите жени в Латинска Америка – Кенита Ларраин, притежателка на множество награди за красота. Тази година дори е избрана за „Кралица на транспорта” в Чили. 

През 2005 г., на големия финал на „Стар Академи”, Васил Найденов припозна Ивайло като истинския победител. От тогава до днес, Ивайло се радва на шеметна кариера: намери голямата си любов, покори не едно и две женски сърца, а в Чили срещна най-красивата. Точно там бил забелязан и от председателя на „Грами”, Кике Сантандер, който му подарил „Ел мундо модерно”.
Без абсолютно никакво колебание, Ивайло предложил на своя кумир – Васко Найденов да изпълнят заедно парчето, защото било негова мечта да пее с идола си.

„Обикновено хубавите неща в живота стават спонтанно, без човек да ги планира!” - заяви Ивайло. „В нормалния свят, където шоубизнесът е нормален, за разлика от България, има строги правила и критерии. Ти трябва да отговаряш на определени критерии, за да можеш да получиш някакъв шанс. Имах късмета, че в Латинска Америка участвах в няколко доста големи концерта, единият от които с Том Джоунс пред 120 000 човека. Явно по някакъв начин съм направил впечатление. Така ми предложиха няколко песни, а сега работим по албума!” - разказа Ивайло в „Шоуто на Иван & Андрей”.

Чаровният модел Кенита Ларраин сподели, че с Ивайло са се запознали, докато двамата работели в Чили в един и същи ТВ канал, но за различни предавания.

И двамата споделят еднаква съдба в това, че случайно са попаднали в шоубизнеса. Кенита е търговски инженер по образвование, а Ивайло строителен инженер, но очевидно животът е имал други планове за тях. Латино-американската чаровница приела да се снима в клипа, тъй като много харесва Ивайло, оценява това, което той прави и са много добри приятели. Тя призна, че в пресата в Чили вече излезли публикации, че между нея и Ивайло има нещо.

Ивайло също опроверга тези слухове и заяви, че отношенията му с Кенита са само професионални. Тъй като певецът е женен, не е възможно между тях да има нещо, обясни самият той. Освен всичко това, Кенита допълни, че любимата на Ивайло се е превърнала в нейна най-добра приятелка, откакто са се запознали.

Водещият Андрей веднага се възползва от ситуацията и се представи на чилийската хубавица: „Аз съм много известен български плейбой! Всички български жени мечтаят за мен!”.

Кенита не малко пъти е оприличавана за двойничка на Камерън Диас. „Дано заприличам на нея, защото много я харесвам!” – коментира супермоделът приликата си с холивудската звезда.
За финал Васко и Ивайло, заедно с красивата Кенита изпълниха с много хъс и артистичност българската версия на съвместното си парче – „Моя е!”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !