Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Матеус: Божинов бе по-добър от Рууни

отпечатай новината

10.05.2011 15:20 | Видян 3162 пъти

Матеус: Божинов бе по-добър от Рууни

Националният селекционер Лотар Матеус отправи остра критика към национала Валери Божинов, като намекна, че за слабата му форма е виновен животът му извън терена. Нападателят на Парма бележи сериозен спад в кариерата си и логично изпадна от сметките на германеца.

"Гледал съм го в Лече и беше по-добър от Уейн Рууни. Хайде, питайте го защо е на пейката в Парма? Питайте го какво е правил през последните 7 сезона. Не може да го оправдаваме с контузиите? Животът си е негов, но ме е яд, че когато притежаваш такъв потенциал, трябва да играеш в Манчестър Юнайтед, Байерн или Реал (Мадрид). А той къде играе? На пейката в Парма. И продължава да говори", коментира треньорът в интервю за майския брой на Плейбой.

Все пак Матеус се надява, че Божинов ще си стъпи на краката и отново ще бъде на висота. "Разчитам да смени начина си на живот, дано се научи на професионализъм. Защото това е най-важното - когато някой трови атмосферата, няма значение дали е по-добър от Меси или Марадона - веднага го вадя от отбора", добави селекционерът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !