Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Иван & Андрей ще кумуват на г-н и г-жа Супер Бианка

отпечатай новината

12.05.2011 18:00 | Видян 3444 пъти

Иван & Андрей ще кумуват на г-н и г-жа Супер Бианка

Бъдещите г-н и г-жа Супер Бианка искат Иван & Андрей да са техни кумове, но все още не могат да решат кой от двамата да е кумата. „На мен ми се иска Иван да е кумата, защото е по-емоционален и мога винаги да се облегна на неговото рамо!” – сподели Бианка. „Искам ги по малки сладки къдрави гащички!”. Така булката изрази предпочитанията си за облеклото на кумовете. От своя страна Иван & Андрей казаха „ДА” на бъдещото супербианско семейство и официално приеха да кумуват на сватбата им в Лас Вегас.

Двамата шоумени веднага се разпределиха и се разбраха Иван да отиде на моминското парти, а  Андрей на ергенското.

Бианка има много варианти в главата си, за това как иска да се врече в любов на Георги. Едно от най-големите й желания е сватбата да бъде в Лас Вегас, защото там има Барби църква, розова отвътре и отвън. Представя си да ги венчае Елвис, Роби Уилямс, Фреди Меркюри или цялата група „Куин”. Фантазиите на малката сладка водеща не спират дотук. Тя иска да пристигне в розова каляска със звънчета и розови кончета, или да слезне от лодка с развяти коси като Рапунцел или Ариел. Супер героинята възнамерява да си избере рокля от някое филмче на „Дисни”.

Облеклото на своя годеник Бианка вижда така: „Аз много го харесвам в едно костюмче, дето си ходи вкъщи, на мишле!”.

Двамата младоженци мечтаят да обиколят Щатите за своя меден месец.
На въпрос дали искат деца, мъжът в семейството отговори: „След 4-5 години ще видим!”.
„Искаме да се оженим, защото смятаме, че се обичаме, а какво ще стане, само Бог ще реши!” – заяви бъдещата булка.

В разговора си с Иван & Андрей, Бианка призова всички, които гледат, да помогнат на нейни много добри приятели. Става въпрос за децата с физически увреждания от защитеното жилище в Луковит, които имат нужда от специализиран бус за инвалиди. Необходимото превозно средство струва 63 000 лв. „Тези деца не са излизали никъде, не са виждали нищо! От осми клас ходя при тях, много са ми близки и наистина искаме да им помогнем!” – бе искрения апел на Бианка. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !