Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Най-надареният мъж в България е Азис

отпечатай новината

07.05.2008 12:17 | Видян 9677 пъти | Гласували 5

Най-надареният мъж в България е Азис

Утре вечер на гости във „Вечерното шоу на Азис”  ще бъде певицата Елвира Георгиева, която ще изпълни пред зрителите един от своите хитове. Тя ще разкаже защо е решила да се оттегли от музикалната кариера и ще отрече слуховете, според които е спряла да пее, поради забрана от своя съпруг. Ще стане ясно, че тя е решила да се отдръпне за известно време, тъй като вече й е омръзнало да пее по заведения и да не си бъде вкъщи за празниците.

Красивата певица ще обясни причините за завоя, който прави от естрадна музика към поп-фолк. Тя и бившият й съпруг, и нейн мениджър, решили да направят тази крачка, тъй като поп-фолкът е най-търсеният стил от публиката в България. Елвира ще разкаже, че всички нейни колеги са й обърнали гръб след това решение, от което  останала много наранена.

Интересно е, че настоящият съпруг на Елвира Георгиева е добър приятел и бизнес партньор на нейния бивш съпруг. Тя ще разкаже за това как е казала на съпруга си, че е влюбена в пластичния си хирург и как той я насърчил да развие любовта си и двамата се разделили след 17 години брак. Елвира е една от първите певици, която си е направила изкуствени гърди. Въпреки че е омъжена за пластичен хирург, гърдите й са единственото коригирано нещо в нейното тяло. Тя ще разкрие, че е на 45 години и красотата й не е дело на нейния мъж.

По- късно в шоуто ще се присъедини и д-р Николай Георгиев. Азис ще признае, че това е хирургът, който му увеличил пениса и с това променил живота му. Докторът ще разкрие, че имплантанта на Азис е най-големият поставян в България. Той ще разкаже, че при него са идвали пациенти за смяна на пола, но той винаги отказва подобни операции. Също така няколко пъти е отказвал да постави гърди на Азис, защото според него това желание на Васко не е истинско. Освен това д-р Георгиев ще сподели, че обича професията си и винаги се стреми да бъде естет в нея. Затова му е  най-неприятно, когато се налага да прави нещо, което е прекалено.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !