Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

DAVID GUETTA ИЗКАРА НОВ СТУДИЕН АЛБУМ

отпечатай новината

28.06.2011 13:00 | Видян 2820 пъти

DAVID GUETTA ИЗКАРА НОВ СТУДИЕН АЛБУМ

Талантливият автор на глобални хитове, суперзвездата David Guetta е на път да накара отново света да танцува с новината за излизането на дългоочаквания му пети студиен албум, Nothing But The Beat, на 29 август 2011 г. Известният ди джей обяви и звездното участие в албума: Flo-Rida, Nicki Minaj, Taio Cruz, Ludacris, will.i.am, Usher, Snoop Dogg, Akon и много други. Това е първият албум на френското денс гуру след успешния “One Love” от 2009 г., от който има 3 000 000 продадени копия и 12 милиона сингъла в цял свят.

Миналия месец Guetta издаде първия сингъл от новия албум, “Where Them Girls At” feat. Flo-Rida and Nicki Minaj, от който до този момент има над 800,000 дигитални продажби и е стигнал до Топ 10 в сингъл чартовете в повече от 15 държави. Очакваме премиерата на видеото на 28 юни, а ден преди това ще бъде пуснат и втория сингъл от албума - “Little Bad Girl” feat. Taio Cruz & Ludacris.

Guetta е мега звезда също в света на социалните медии. Миналата седмица страницата му във Facebook надмина 21 000 000 фенове, като тази статистика го поставя в елитния отряд на звездите, където малко изпълнители достигат. Той има повече Facebook почитатели от който и да е хаус изпълнител в историята и е в Топ 16 въобще на всички музиканти. За да отпразнува този успех, от 20 юни Guetta раздава специални награди на своите фенове през своята страница: www.facebook.com/DavidGuetta, сред които: пътуване до тайно място, на което спечелилият ще гледа ди джея как миксира пред хиляди хора; мобилни телефони, дигитални таблети, часовници, албуми и безплатен даунлоуд. Зрителите на Guetta в неговия канал в YouTube наскоро надхвърлиха половин милиард, което го изстрелва на № 1 позиция в класацията на най-гледани хаус и електро изпълнители и до №11 на най-гледаните музиканти в YouTube за всички времена. Той е подкрепен от повече от 1,2 милиона почитатели в Twitter.

David Guetta безспорно си спечели титлата на един от най-големите ди джеи в момента, променяйки представата за артистичните си изяви, като оглави музикални фестивали от всевъзможни жанрове, напълни десетки стадиони и същевременно беше близо до феновете си в малките клубове. Има продадени над 5 милиона албума и 17 милиона сингъла. От последния му студиен проект, One Love и придружаващата го продукция One More Love са излезли хитове като “Sexy Bitch” feat. Akon (#1 във Великобритания, 3 пъти платинен в САЩ), “When Love Takes Over” feat. Kelly Rowland (11 седмици на #1 в еърлпей чартовете в цяла Европа), “Memories” feat. Kid Cudi, “Gettin’ Over You” с Chris Willis feat. Fergie и LMFAO и неговия последен хит “Who’s That Chick” feat. Rihanna.  ‘One Love’ „произвежда” четири №1 сингъла във Великобритания и четири №1 сингъла в клубния чарт на Billboard в САЩ. Албумът също печели приз за Най-добър интернационален албум на 2010 г. на престижните френски награди NRJ Music Award

Преди две години David Guetta сбъдна мечтата си да построи мост между елетронната денс музика и ърбън културата и в същото време спечели сърцата на съвременниците си от света на поп музиката с безграничния си ентусиазъм, неумолимата работна етика и основополагащите си продукции. В резултат, Guetta в момента е един от най-търсените и влиятелни продуценти на планетата. Сп. „Billboard” твърди, че Guetta „промени звученето на Топ 40 в радиостанциите”. Освен за хитовете от One Love, негов е приносът и за супер успешния “I Gotta Feeling” на Black Eyed Peas, както и парчето №1 на Flo-Rida, “Club Can’t Handle Me.”  По-рано тази година Guetta получи своята втора награда Грами (за Най-добра ремикс продукция) за ремикса на „Revolver” на Madonna. Той спечели първата подобна статуетка през 2010 г. за ремикса на собствения си хит, “When Love Takes Over”. През 2011 г. той също грабна три приза от Световните музикални награди (за Най-добър продуцент, Най-добро музикално видео и Най-добро комерсиално денс парче).

Когато наскоро Guetta се съюзи с рап иконата Snoop Dogg за ремикса на “Sweat” от последния албум на рапъра, песента бързо се превърна в задължително присъствие на дансинга на всички клубове по света всяка нощ и за повече от 2 месеца оглави европейския клубен чарт.

През последните две години  Guetta е имал повече от 400 участия (след издаването на One Love). В момента тече 8-я сезон на легендарното му F*** ME I’M FAMOUS парти в клуб Pacha, Ибиса, където френският ди джей пуска всеки четвъртък, до 29 септември. Най-новото издание на едноименната микс компилация, с най-новите хитове на David Guetta е вече на пазара от Анимато мюзик.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !