Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Правят сериал за Стависки

отпечатай новината

02.07.2011 09:00 | Видян 4603 пъти | Гласували 3

Правят сериал за Стависки

Отплата е най-новият СЕРИАЛ на БНТ, с който отцепилият се от Сия продуцент Нико Тупарев отвръща на бившите си съдружници.
След успеха на Стъклен дом и Под прикритие, реализирани от експартньорите му Гочев, Митовски и Цанков, Нико също решил да се впусне в сериалите.
Сценарист на Отплата е продуцентът на първия и най-успешен сезон на Стъклен дом Иво Милев. Близки до фирмата твърдят, че тъкмо той, макар и останал зад кадър, бил кокошката със златните яйца на Сия. Разправят, че негова била дори идеята за Стъклен дом.

До неотдавна Иво беше изпълнителен директор на продуцентската къща, а освен това е автор на две успешни книги  – Случаите на инспектор Тюхчев и КБ. За последния му роман КБ се твърди, че е

на нивото на автори от ранга Милан Кундера и Исмаил Кадаре
 
След като Милев напусна, всички видяха как Стъклен дом започна да губи рейтинг в третия и четвъртия сезон, натякват приближени до Сия.
Простата конкуренция не е единственото, с което тв сериалът на Милев и Тупарев ще закове публиката на БНТ пред екрана от есента.
Отплата е  ТВ трилър, чието начало напомня за драмата с пияния убиец Максим Стависки и неговите жертви.
Главният герой, млад бизнесмен, катастрофира с жена си и детето си. Героят е в кома, а съпругата и детето са мъртви.

Виновникът за катастрофата, нагъл богаташ, използва тежкото здравословно състояние на жертвата си и подменя доказателствата по делото. Заедно с адвоката си подкупват следователя, съдията и всички по реда им.

В крайна сметка съдът решава, че жертвата е виновник за катастрофата

и осъжда героя на 15 години затвор. Лекарите успяват да извадят героя от комата, но той попада в нов кошмар – открива, че съпругата и детето му са починали в катастрофата, а той самият е изпратен в затвора....
15 години по-късно, излежал несправедливата присъда, той се завръща в живота на своите мъчители, за да ги накара да съжаляват. Живее с една единствена цел – да ги доведе до отчаянието, в което той е бил през тези 15 години. Те, разбира се, не могат да си спомнят кой е той.

Героят се вмъква в живота им, става приближен до всеки от тях – следователя, убиеца на жена му, съдията, адвоката и превръща дните и нощите им в кошмар. Сюжетът напомня за класическия роман Граф Монте Кристо, но носи страховитата атмосфера от романа на Агата Кристи 10 малки негърчета.

В момента вървят кастинги за актьорите, изпълняващи главните роли в продукцията. Един от вариантите е секссимволът на българския театър Владо Карамазов Избрани са няколко млади актриси, сред които наскоро завърналата се от магистратура в Лондон Стефания Кочева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !