Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Кевин Костнър и Уди Алън довечера ще слушат българина Рене Ранев

отпечатай новината

11.07.2011 16:00 | Видян 3258 пъти

Кевин Костнър и Уди Алън довечера ще слушат българина Рене Ранев

Заради изключително силното си изпълнение-кавър на хита на Queen – “Somebody to love”, младият певец и композитор Рене Ранев бе наречен "новия Фреди Меркюри от България". Артистът на "Жокер Медиа" впечатли авторитетното жури и публиката във вчерашната първа конкурсна вечер на международния фестивал за младежка музикална култура "Бели нощи" в Санкт Петербург, Русия. С това си изпълнение Рене Ранев се класира до финала на конкурса, който ще бъде тази вечер и на него той ще се състезава с още петима млади певци от цял свят /Бахами, Германия, Франция и Швеция/.

Финалистите бяха обявени на специална церемония на 3-часова нощна обиколка с кораб по река Нева. Предстои след тайно гласуване и обсъждане от страна на журито днес да бъде обявена и последната страна, която ще има свой представител на финала, тъй като двама от останалите претенденти са получили равен брой точки.

В състава на журито и звездите, които посетиха фестивала тази година, са световни величия като гласа на култовата група Boney M през 70-те години Лиз Мичъл, известния композитор и продуцент на албуми на Paul McCartney, Mariah Carey и Take That - Ричард Найлс, "създателя" на европейския рап – Джо Томпсън, вокалиста на групата “Down Low”, която през 90-те направи мултиплатинения хит “Johnny B.” - Майкъл Далиен, работилия с групи като Pink Floyd, Queen и Roxette – Марко Квирини, един от най-известните промоутъри в Европа – Драган Никитович.
Тази вечер специално за финала в Санкт Петербург ще пристигнат също и холивудските звезди Кевин Костнър и Уди Алън.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !