Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Върнаха тайно книжката на Максим Стависки

отпечатай новината

22.08.2011 10:15 | Видян 3321 пъти | Гласували 2

Върнаха тайно книжката на Максим Стависки

Книжката на Максим Стависки е върната тайно преди няколко седмици, научи "Всеки ден" от отлично информиран източник.Спортистът, който преди  години в нетрезво състояние предизвика катастрофа с мощния си "Хамър" уби човек и превърна едно красиво момиче в жив труп, отново е зад волана и безчинства с бясна скорост из София.

Шофьорската книжка на Ставински е Била върната  напълно законно, уточниха  от КАТ.Наказанието на Максим - отнемане на документа за правоуправление на автомобил, е за срок от 4 години.Наскоро срокът е изтекъл и  Стависки се явил чинно на повторен изпит, за да вземе нов документ за шофиране.

Само няколко седмици по-късно обаче  Максим отново щял да предизвика катастрофа.Стависки едва не убил човек с колата си на 19 август, оплака се столичанка пред седмичника "Супер 19", чийто нов брой е на пазара от днес.
"Карах по софийския булевард "Никола Въпцаров", отивайки на работа, когато един джип започна да ме засича", разказа софиянката изплашена почти до смърт.

Дамата се опитала да изпревари голямото возило и тогава онзи отвътре натиснал педала, така че тя да не може да мине пред него.Погледнала към шофьора и му дала знак през прозореца, че го моли за път.Едва тогава видяла с кого си има работа и пребледняла - отсреща я гледал, изпълнен с презрение, световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки.След като дамата му дала знак с ръка, той станал още по-безцеремонен и дори започнал да се изпречва на пътя ѝ и да я избутва към мантинелата.

"Това е най-арогантният шофьор, когото съм засичала на пътя, а аз карам вече повече от 15 години!Как е възможно на този човек да му се даде книжка?Дори да е законно, е неморално - той не си е взел никаква поука и продължава безцеремонно да шофира", оплака се жената.

Репортер на "Всеки ден" опита да се свърже със Стависки за коментар.През целия вчерашен ден той не вдигна мобилния си телефон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !