Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Ивет Лалова спи на парно

отпечатай новината

24.08.2011 16:30 | Видян 3563 пъти

Ивет Лалова спи на парно

Парно на макс и 30-градусова жега.С тази комбинация стартира престоят на топ спринтьорката на България Ивет Лалова в Дегу, атлантическото градче в Южна Корея, където ще се проведе световното първенство от 27 август до 4 септември.

Най-бързата бяла жена в света е от три дни е в далечната страна и все още се бори с аклиматизацията.Пътуването до Дегу се оказа безкрайно изтощително за Лалова."То продължи над 27 часа, беше наистина адски изморително.Хубаво е, че домакините са се погрижили за абсолютно всичко и засега не срещам никакви трудности в Дегу", написа Лалова в блога си в bgathletic.com.

Домакините обаче не предвидили само една подробност - че на първенството има и други атлети освен техните собствени, които по всяка вероятност няма да могат да четат корейски.

"В градчето съм настанена в блок в чисто нови апартаменти, в които от дръжката на вратата до банята всичко е електроника, кодове, копченца с корейски надписи и  панели за всички уреди и лампи.Така от пипане на посоки първата нощ изкарах на включено подово отопление.А навън - 30 градусова температура", разказва патилата си Лалова.

Въпреки този дребен нощен проблем тя е очарована от Южна Корея."Прекрасно място, с чудесни планини, зеленина и пъстри градини, нарови дръвчета.Нещо като микс между Китай и Япония.Хората са прекрасни, усмихват се и се кланят за всяко нещо.Поздравяват атлетите по улицата и ни се радват все едно сме някакви божества.Ресторант не се вижда на хоризонт.Той се намира под земята на атлетическото градче, свързва всички сгради и до него стигам с асансьор", разкри Лалова, чиято цел е злато на 100 метра.

Годеникът ѝ Симоне Колие ще се пусне в щафетата на италианците, а според Ивет има всички шансове да грабне медал.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !