Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Камен Донев става шеф в Сатирата

отпечатай новината

14.09.2011 11:30 | Видян 3997 пъти

Камен Донев става шеф в Сатирата

Камен Донев е назначен за художествен ръководител на Сатиричния театър от 1 септември, съобщиха от трупата. Това е втората по важност длъжност след директорската. Така известният актьор, режисьор и автор на текстове става дясната ръка на Иван Попйорданов.

Донев ще отговаря за репертоара и ще трябва да следи за дисциплината на актьорите, което е болна тема в Сатирата. Заради това предишният директор Атанас Атанасов влезе в конфликт с екипа и беше принуден да напусне.

Другата новина, която дойде от „Стефан Караджа“ 26, е, че Мая Новоселска доста е напреднала с репетициите на моноспектакъла си „Едно малко радио“. Проектът на известния режисьор – съпругът й Теди Москов, е замислян поне от година, премиерната му дата е 28 октомври.

Сатиричният театър чества 2011 като година на Станислав Стратиев, който през септември трябваше да навърши 70 години. По този повод на 7 октомври ще излезе премиерата на неговата пиеса „Максималистът“ на Гаро Ашикян, която обиграва смешно необичайните приключение на един Гардероб.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !