Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Елица Тодорова и Армен Назарян гостуват на "Денис и приятели" утре вечер

отпечатай новината

26.09.2011 16:45 | Видян 3454 пъти

Елица Тодорова и Армен Назарян гостуват на

Утре в шоуто "Денис и приятели" зрителите ще видят олимпийския шампион по борба Армен Назарян в необичайна светлина. Той ще играе табла с най-красивата девойка от екипа – Вики Сачкова, докато репортерът Шеки открива колко неудобно е всъщност спортното трико за борба. Провокативният репортер ще се опита  да отвлече вниманието  на олимпийския шампион от таблата, като го покани на дуел в ефир.

В отговор на това предизвикателство Армен Назарян ще заяви: "Най-важното, за да бъдеш успешен спортист, е да имаш голямо сърце – само така ще имаш сили да се бориш до самия край". Зрителите на БНТ1 също така ще разберат дали един от най-награждаваните ни спортисти би заменил състезателния трепет с писането на домашни за училище.

Другият събеседник в шоуто "Денис и приятели" Елица Тодорова ще даде отговор на въпросите коя е книгата, която й е помогнала да подреди новия си комплект барабани, дали любовта й дава стимул за творчество и защо балетистите не могат да танцуват под пороен дъжд.

Още един приятел на Денис ще се отбие в студиото, за да разкаже за свой "извънкласен проект". Кирил, който зрителите познават от БТР, ще представи новата си група "Команда 5", която ще отмени АХАТ през по-голямата част на предаването.

В сериозната част на шоуто Д-р Атанас Станчев ще представи кампанията на Сдружението на болните от лимфом, чиято цел е да събере повече донори на стволови клетки. Той ще обясни как 7 милилитра дарена кръв може да върне живота и радостта в хиляди български семейства.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !