Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Фандъкова осигури работа на 114 студенти за година

отпечатай новината

21.10.2011 10:30 | Видян 1745 пъти

Фандъкова осигури работа на 114 студенти за година

Кандидатът за кмет на София от ГЕРБ осигури работа на 114 млади хора в Столичната община за една година. Това са 113 студенти, които бяха на стаж за периода 2010/2011 година. Те са назначени със стартова заплата 400 лв. Най-голямата част от тях са възпитаници на Университета по библиотекознание и информационни технологии, следвани от тези от Нов Български Университет и Софийския университет Свети Климент Охридски. Чрез регионалните служби по заетостта и бюрата по труда са номинирани и утвърдени петима кандидати, които предстои да бъдат включени в структурата на Столичната община.

Фандъкова намери работа и на победителя в конкурса за Младежки проекти, който спечели състезанието с идея за транспортната система на София. В момента той е взет в Метрополитен, където са най-високите заплати в Общината. Дружеството е собственост на СО и обслужва подземните линии за бърз превоз – метро.

По време на стажа в Общината студентите преминаха през обучение в различни дирекции  по техен избор. Групите бяха от 5 и 10 или 15 души.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !