Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Руси Чанев и Мимоза Базова носители...

Двама от носителите на „Аскеер“ за 2024 година бяха...

Волен Подарява черен член

отпечатай новината

25.10.2011 15:45 | Видян 5816 пъти

Волен Подарява черен член

Заради скромния си резултат на изборите, с който не могат да се похвалят, от „Атака" решиха да привлекат медийното внимание с поредната си пошла изцепка. Въпреки претенциите за оригиналност всъщност номерът е същинско копие на случилото се през 2003 г. в Русия.

В отчаян опит да получи своите пет минути слава в изборната нощ лидерът на „Атака" Волен Сидеров влетя с част от депутатите от националистическата партия по време на пресконференцията на ГЕРБ.

Групата бе предвождана от Сидеров и актьор в черен костюм, бомбе и бели ръкавици, който бе понесъл в ръцете си... изкуствен черен член. Сякаш носеше най-изкусното ястие в ръка, актьорът понесе подаръка с надпис „За бТВ” към мястото, отредено за журналистите от националната телевизия. Без да продума, процесията придружи изкуствения пенис до масата на медията, след което направи обратен завой и без да дадат каквито и да е обяснения, привържениците на „Атака" кротко напуснаха залата.

„Оригиналното" хрумване  на  атакистите обаче едва ли се е харесало особено  на  тъмнокожите международни наблюдатели на изборите, които внимателно следяха всяко действие на политическите лидери в изборната нощ. За беда на лидера на националистическата партия журналистите от „Всеки ден” притежават силна памет и добре си спомнят първоизточника на пошлата му  шега. 

През 2008 г. по време на пресконференция в Русия на Гари Каспаров в залата влетява летящ пенис. Докато бившият шампион по шах призовавал за обединение на опозиционните политическите сили, управляван с дистанционно фалос съумява да влети в залата и да прекъсне временно речта. След като охраната успява да  свали  пениса, Каспаров отбелязва, че явно властта ще разчита на удари “под кръста”  в  политическа борба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !