Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

David Guetta - първият диджей на музикалните награди на MTV

отпечатай новината

02.11.2011 10:45 | Видян 1627 пъти

David Guetta  - първият диджей на музикалните награди на MTV

Звездният списък с участниците на годишните награди на MTV 2011 е официално потвърден! Вчера MTV обяви, че и,продуцентът, DJ и изпълнител, носителят на Грами David Guetta, както и световната сензация Justin Bieber ще се присъединят към партито в Белфаст, Северна Ирландия в най-великата нощ в музиката! Списъкът със знаменитости, потвърдили участие на MTV EMA 2011 стана още по-горещ. В нощта на 6 ноември, в 21.00 ч. централно европейско време, на сцената ще се качат: поп феноменът Katy Perry, невероятната Amy Lee – лидер на култовата група Evanescence, актрисата Hayden Panettiere, супермоделите Bar Refaeli и Irina Shayk; актьорът David Hasselhoff, модният дизайнер Jeremy Scott и други. Водеща на церемонията ще бъде тийн идолът Selena Gomez. Спонсори са: Dell, Replay, Hyundai и Swatch.

Да се представи на годишните музикални награди на MTV е голямо признание за всеки изпълнител, а аз ще бъда първият DJ, който ще свири на тази сцена. Към мен ще се присъединят някои от моите специални гости – изпълнители, с които си партнирам в албума Nothing But The Beat. Много съм развълнуван, за мен това е чест! Ще бъде невероятно шоу!”, споделя David Guetta.

Bieber и Guetta се присеъдениха наскоро към вече анонсираните изпълнители, потвърдили участие: Lady Gaga, Bruno Mars, Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Jessie J, LMFAO и Snow Patrol. Queen ще бъдат удостоени с почетното звание „Световна икона” и също ще излязат на сцената за специално изпълнение

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !