Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Глория пръска 30 бона за ремонт

отпечатай новината

03.11.2011 14:30 | Видян 4328 пъти

Глория пръска 30 бона за ремонт

Грандиозен ремонт е захванала примата на фолка Глория. Звездата от три месеца обновява столичната си къща в кв. „Павлово”, научи „Всеки ден”. Съседите на певицата издават, че Глория е изгонила временно майка си, дъщеря си и брат си на квартира, докато текат строителните дейности. Цялата къща е в разпад, а ремонтът щял да глътне повече от 30 хиляди евро.

Столичното имение на Глория е на повече от 10 години и това е причината тя да реши да го обновява. Според нея то било в окаяно състояние и затова сменя и външната фасада, и вратите и прозорците.

В него в момента освен работниците се мяркат само фолк звездата и прислужницата й. Певицата следи от сутрин до вечер строителните дейности и не изпуска майсторите от очи. Домашната й помощница издава, че Глория е много въодушевена от ремонта и избира по каталози само най-луксозни материали и чисто нови мебели. Певицата е изхвърлила голяма част от старото си обзавеждане и е поръчала мебели от Италия за спалните и хола. Щяла да запази само кухнята си. „Тя и без това не се мярка там. Готвят или майка й, или жената, която се грижи за къщата. Ама яки пари ръси за този ремонт и се чудим откъде са, защото писаха, че не си плащала данъците”, коментират съседи.

Наскоро стана ясно, че Глория е поредната фолк дива, която данъчните са подхванали и проверяват за укриване на доходи и плащане на здравни и социални осигуровки. Както „Всеки ден” писа, певицата не е внасяла пари в Здравната каса цели 6 години и след като получила последно предупреждение, се наложило да се издължава с лихвите.

Проверките за доходите и данъците й продължават. Явно обаче звездата няма притеснения относно счетоводството си, щом точно сега е решила да пръска пари за скъпи ремонти и да демонстрира висок стандарт на живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !