Една отвлича Ергенът, в имението...

Надпреварата за сърцето на Алек Младенов в „Ергенът“...

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Волен и Капка в публична война

отпечатай новината

22.11.2011 09:00 | Видян 4967 пъти

Волен и Капка в публична война

Супер 19’ първи съобщи за враждата на 17 декември 2010 г. Искане за оставка на Волен Сидеров вкара вкуса на сапунена драма в българската политика. Търканията и войната в “семейната партия” стана от студена гореща след изказвания на Димитър Стоянов.

Евродепутатът от Атака е доведен син на своя лидер, защото той е женен за майката на Митко – красавицата Капка. Тя е общински съветник в София и главен редактор на партийния орган вестник Атака, а дълго време беше и и.д. пиар на организацията.


На 17 декември 2010 г. вестник Супер 19’ разказа ЗАШЕМЕТЯВАЩА история. Според наш агент в лобито на гранд хотел София се е разгорял шумен скандал между Волен Сидеров, съпругата му Капка и младата депутатка от Атака Деница Гаджева, с която благоверната го изловила.

Капка ги погнала с чанта, разказваше още агентът. Самата госпожа Сидерова коментира по доста витиеват начин. Тя не потвърди и не отрече, а многозначително заяви: “Когато излизаме заедно със съпруга ми, всички ни виждат”. Капка добави, че не й се занимавало с глупости.

Тези глупости обаче лъснаха през седмицата, когато синът на Сидерова от брака й с Кин Стоянов поиска оставката на своя доведен баща и партиен лидер. Димитър не е кой да е, а втори мандат евродепутат от Атака, така че думата му тежи в обществото.

Най-интересното е, че младата Деница, която явно е ябълката на раздора е вкарана във фамилията тип италианска
от Митко.

Дори да не му е била гадже, както се смяташе, а той отрича, именно той е отговорник за младежите в партията. Точно в тяхната група е сладката Деница, която няма 30, макар и втори мандат в парламента и собственичка на престижен апартамент в София.
 
Като че ли излизането на бял свят на новината за закупуването на жилището де факто извади наяве цялата вражда в семейната партия, която вече май не е семейна. Според познавачи на подобни скандали, най-вероятно сагата тепърва ще гърми и ще трещи.

Волен обаче не остана длъжен на атаките срещу него. Той естествено не коментира въпроса с Деница, а само питаше репортерките как са с либидото.
 
Всъщност, вестник Галерия публикува през лятото папарашки кадри на двойката, докато народните представители отдъхваха заедно на морето.

Волен изглеждаше ласкав с Деница, доколкото може да се съди по кадрите. По този повод, както се казва, коментирати еза отношенията Сидеров – Гаджева стават излишни.

Съвсем справедливо обаче депутатът подчерта ролята си за израстването на Димитър Стоянов не само като политик, но и като момък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !