Непочистени от дървесна и храстова...

Непочистени от дървесна и храстова растителност язовири...

Българин първи в света по химия,...

"Българин е най-добрият по химия в света! Ето го...

Деница Гаджева покорила Волен с хороскоп

отпечатай новината

22.11.2011 14:00 | Видян 7225 пъти

Деница Гаджева покорила Волен с хороскоп

Народният представител Деница Гаджева е напуснала централното ръководство на Атака, за да спрат лъжите и спекулациите с името й. Законната съпруга на лидера Волен Сидеров пък от днес вече не е главен редактор на партийния вестник.Известно е че първоначално Гаджева е била наета, за да пише хороскопите на изданието.

След като точно преди седмица евродепутатът и доведен син на Волен Сидеров - Димитър Сотянов, му поиска оставката заради провала на изборите, от днес майка му - Капка Сидерова, вече не е главен редактор на партийния вестник.

Деница Гаджева, заради която най-вероятно е настъпил разривът у Сидерови, подаде оставка от ръководството на Атака. Напуснала, за да "разсее всякакви съмнения относно някакви лични връзки вътре в ръководството, въз основа на които се определят постовете".

Пред сбора на партията Деница опровергала и друго съмнение, че Сидеров й е купил луксозно жилище с партийни пари. На булевард „Витоша” 23 се намира скъпият апартамент на Гаджева за 225 000 лева. За него тя твърди, че е купен не с пари от партийната субсидия, а със средства от банков кредит.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !