Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

ВОЛЕН пали България заради ГАДЖЕ(ВА) ???

отпечатай новината

28.05.2011 09:00 | Видян 5727 пъти

ВОЛЕН пали България заради ГАДЖЕ(ВА) ???

За мнозина името на Деница Гаджева не беше популярно допреди седмица, когато тя се прочу покрай КЪРВАВАТА вендета между атакисти и мюсюлмани в центъра на София миналия петък.
Иначе девойката е втори мандат депутатка, макар да е само на 28 години! Любопитен факт е, че тя замества на банките на Атака в парламента не друг, а самия Владо Кузов, който си отиде от НС заради педофилски скандал.
Покрай нея 22-годишният етнически мир в държавата беше сериозно заплашен и то не на национална – традиционното недоверие българи – турци, а на верска основа – срещу всички мюсюлмани. Категорични в тази оценка бяха и президентът, и премиерът, и политиците на България.

“Не си ли играете с огъня, господин Сидеров?!”,

попита риторично и даже коментарно Цветанка Ризова лидера на Атака, когато й гостува по този повод в На 4 очи миналата неделя.
Случката пред джамията Баня башъ в сърцето на София доведе до серия охулвания на България от страна на водещите световни медии. И до разиграване на сценарий за предсрочни парламентарни избори.
Как се отразява на бъдещия туристически сезон, който след земетресението в Турция се очертаваше супер успешен за нас??? Ще загубим ли стотици милиони евро???

Макар да се води народен представител, младата депутатка Гаджева не стана известна от изяви на парламентарната трибуна или от внесени в пленарната зала проектозакони.
Единствената й изява се оказа замесването в друг боен скандал. Преди няколко месеца Супер 19’ разказа изключително пикантен случай, който участниците в него не пожелаха конкретно да коментират, а отминаха с общи приказки.
Ние искахме да проверим отговаря ли на истината историята, която ни довериха наши агенти, че батална сцена между младата Гаджева, нейния верен лидер Волен Сидеров се е разиграла в лобито на гранд хотел София.
Според легендата половинката на вожда

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !